Demonstracije

Demonstracije

Za razstave, delavnice ali druge prireditve. Drevo lahko priskrbi organizator ali pa jaz. Prosim za predhodno povpraševanje.

Delavnice

Delavnice

Za klube ali druge skupine od 4 do 12 udeležencev na vaši lokaciji. Ali pa enostavno obiščite moj studio in delajte tu. Možno za začetnike ali bolj napredne skupine. Izpopolnite svoj bonsaj/e oz. oblikujte neobdelano drevo v bonsaj.

Priprava dreves na razstavo

Priprava dreves na razstavo

Prezentacija dreves na razstavi je vedno izziv, saj morajo biti v svoji najboljši formi. Če potrebujete pomoč pri dolgotrajnejših posegih (npr. detajlno pozicioniranje vej, čiščenje, izbira pravilne posode,...) ali kratkotrajnih posegih (npr. končno čiščenje in urejanje drevesa, posode, površine substrata ...).

Oblikovanje in vzdrževanje dreves

Trees oblikovanje

Tudi zasebne delavnice. Skupaj bomo preučili vse možnosti oblikovanja in izvedli najbolj optimalno. Ali pa enostavno odložite svoje drevo v studiu in ga bom jaz razvijali za Vas.

Vzdrževanje zbirk

Vzdrževanje zbirk

Če me ne utegnete obiskati oz. imate več dreves na katerih so potrebna dela, Vas lahko obiščem jaz in delam na njih za Vas oz. z Vami.

Vzdrževanje niwakijev / vrtnih bonsajev

Vzdrževanje niwakijev / vrtnih bonsajev

Je Vaš vrtni bonsaj prerastel svojo prvotno obliko? Tudi ti so potrebni rednega vzdrževanja.

Začetniški tečaji

Začetniški tečaji

Če Vas zanima bonsajizem in ne veste kje začeti je to odlična izbira. S seboj ne potrebujete ničesar, odšli boste pa polni osnovnega znanja o oskrbi in oblikovanju bonsajev, ter lastnim novim bonsajem.

Izposoja bonsajev

Izposoja bonsajev

Svojo prireditev, prostor ali izložbo okrasite z nečim eksotičnim in si od nas izposodite vrhunski bonsaj.

Vas zanima katera od storitev?

Za več informacij in možnosti terminov nas kontaktirajte.
Add to cart