Pravilnik o zasebnosti

To politiko zasebnosti (različica 23.03.2019-221089692) smo napisali, da vam v skladu z določbami Uredbe o osnovni zaščiti podatkov (EU) 2016/679 in Zakona o varstvu podatkov (DSG) pojasnimo, katere podatke zbiramo, kako uporabljamo podatke in katere možnosti odločanja Vi kot obiskovalec te strani. Žal je v naravi stvari, da te razlage zvenijo zelo tehnično, vendar smo poskušali narediti najpomembnejše stvari čim bolj preproste in jasne.

Shranjevanje osebnih podatkov

Osebne podatke, ki nam bodo posredovani elektronsko na tej spletni strani, kot so ime, e-poštni naslov, naslov ali drugi osebni podatki v okviru pošiljanja obrazca, bomo posredovali skupaj s časom in naslovom IP samo vsakemu posamezniku. uporabljen namen, varen in ni razkrit tretjim osebam. Osebne podatke uporabljamo samo za komunikacijo s tistimi obiskovalci, ki izrecno zahtevajo stik in za obdelavo storitev in izdelkov, ki so na voljo na tej spletni strani. Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili brez soglasja, vendar ne moremo izključiti, da bodo te informacije vidne v primeru nezakonitega vedenja. Če nam osebne podatke pošljete po e-pošti – zunaj te spletne strani – ne moremo zagotoviti varnega prenosa in zaščite vaših podatkov. Zato priporočamo, da zaupnih podatkov nikoli ne pošiljate po e-pošti. Pravna podlaga v skladu s členom 6 (1a) GDPR (zakonitost obdelave) je, da nam dovoljujete obdelavo vnesenih podatkov. To soglasje lahko kadarkoli prekličete – zadostuje neformalno e-poštno sporočilo, v kontaktu pa najdete naše kontaktne podatke.

Kopiranje in deljenje slik

Kopiranje in deljenje naše vsebine je brez naše potrditve prepovedano. V nasprotnem primeru se zaračuna znesek 300€ na sliko.

Add to cart